Αρχική Σελίδα

Shenzhen Yunlink Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας 802.11 σημείο πρόσβασης Ν για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας 802.11 σημείο πρόσβασης Ν για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Όλος είναι καλός. έχουμε μια άλλη διαταγή ότι θα σας στείλω πιθανώς αύριο!

—— Βόλφγκανγκ Nagele

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η γραμμή παραγωγής SMT, ΕΜΒΎΘΙΣΗΣ, ΔΟΚΙΜΉΣ, ASSY και ΠΑΚΈΤΩΝ, προώθησε την ευκίνητη εξεταστική δυνατότητα ΔΕΊΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ και το δωμάτιο γήρανσης μπορεί να περιορίσει το κόστος αισθητά, να κοντύνει τη χρονική ανοχή, να απλοποιήσει τον ποιοτικό έλεγχο που μας καθιστά με τη σειρά ανταγωνιστικότερους στην παγκόσμια αγορά.

   

  Shenzhen Yunlink Technology Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  COem:


  Μπορούμε να προσφέρουμε μετά από την προσαρμογή: Το ΛΟΓΟΤΥΠΟ πελατών στο προϊόν, που προσαρμόστηκε giftbox, προσάρμοσε το υλικολογισμικό (συμπεριλαμβανομένου του λογότυπου πελατών, του καναλιού προεπιλογής, SSID και ούτω καθεξής).


  ODM:
  Προσαρμογή υλικού: Με βάση τη λύση Qualcomm, Realtek και MTK, μπορούμε να κάνουμε το νέο σχέδιο PCB, και την παραγωγή τελικών προϊόντων, δοκιμή.
  Προσαρμογή υλικολογισμικού: Με βάση OpenWRT, μπορούμε να έχουμε το σύστημα διαχείρισης σύννεφών μας για να εργαστούμε στον κεντρικό υπολογιστή σύννεφων του πελάτη, ή να έχουμε τις συσκευές μας για να εργαστούμε με το σύστημα διαχείρισης σύννεφων του πελάτη.

 • Ε & Α

  Η Ε&Α συντίθεται από το κέντρο Ε&Α σε Shenzhen και Xi'an έχοντας 32 μηχανικούς με την άφθονη εμπειρία στις πολυεθνικές επιχειρήσεις εξοπλισμού δικτύων πριν. Είναι αρμόδιοι για το σχέδιο υλικού, προγραμματισμός, ανάπτυξη δομών, δοκιμή απόδοσης αντίστοιχα. Ο γρήγορος ρυθμός ανάπτυξης με 15 νέα μοντέλα μας κάνει κάθε χρόνο έναν από τον καλύτερο εκτελεστή στη βιομηχανία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Yunlink Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jo Tsui

Τηλ.:: 86-755-23088049

Φαξ: 86-755-23088049

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)